Venusia: Leverancier van haarkappersproducten in Brussel

Maak een afspraak

Uw leverancier in kapsalonbenodigdheden

Het succes van een haarkapper wordt in de eerste plaats bepaald door zijn knowhow en in de tweede plaats door de kwaliteit van de gebruikte kappersproducten... en daarbij kan Venusia uit Brussel u helpen! Wij zijn immers leverancier van de beste haarkappersproducten en kapsalonbenodigdheden. U vindt ons in Brussel.

Venusia voorziet u van A tot Z van kwaliteitsproducten voor elke haarkapper en voor ieder budget. Zo kan u bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan haarproducten, zoals kleuringen, maskers, verzorging en shampoo.

Ook voor kappersmateriaal en accessoires voor kapsalons (waaronder borstels, kammen, krulspelden, haardrogers en scharen) voldoet Venusia aan al uw noden.

Onze partners zijn klinkende namen, zoals l'Oréal, Wella, Schwarzkopf, Venusia, Lisap, Perma, Freezing, Indola, Anifa,Hercules, Jaguar, Tondeo, Babyliss, Moser, Panasonic, Vitality's Art en Parlux.

Advies nodig in haarkappersproducten? Contacteer ons dan vrijblijvend op bovenstaand telefoonnummer of breng ons een bezoekje in onze showroom om onze kappersbenodigdheden te ontdekken!

Venusia, van professionals, voor professionals.

Leverancier van haarkappersproducten Venusia

Venusia : onze haarkappersproducten